Vanliga frågor och svar

 1. Läs först igenom tidspolicyn för ändringar:

Din beställning kan endast ändras eller avbeställas inom 24 timmar från det att du lagt den. Efter denna tidsram kommer beställningen att låsas för bearbetning, och ändringar eller avbokningar kommer inte att vara möjliga.

 

 1. Navigera till vår "Kontakta oss"-sida:

Om din beställning faller inom den angivna tidsramen för policyn kan du gå direkt till vår livechatt på vår webbplats.

 

 

 1. Skicka in biljettbegäran:

När du har granskat och bekräftat att all angiven information är korrekt, är det sista steget att klicka på knappen "Submit".

 

Was this article helpful? 0 0

Om du vill annullera en order som du nyligen har gjort, vänligen följ dessa enkla steg:

 

 1. Granska policyn för ändringstid:

Du kan bara avbeställa din beställning inom 24 timmar efter att du har lagt den. Efter denna period kommer beställningen att behandlas och kan inte avbrytas. När du har fått spårningsnumret är avbokning inte längre möjlig.

 

 1. Gå till vår sida "Kontakta oss":

Om din beställning är inom policyperioden, följ den angivna länken [Kontakta oss-länk] eller så kan du kontakta oss via vår livechatt. 

 

 

 1. Skapa ett ärende för din förfrågan:

       Se till att du anger exakt information om din beställning när du öppnar formuläret.

 

 1. Godkänna alla nödvändiga villkor:

Även om vi strävar efter att tillgodose din avbokningsbegäran, vänligen förstå att om din beställning redan har gått in i produktion eller har skickats, kanske en fullständig återbetalning inte är möjlig. Vi uppskattar din förståelse för denna fråga.

 

 1. Skicka biljetten:

När du har granskat och försäkrat dig om att all inmatad information är korrekt är det sista steget att klicka på knappen "Skicka".

 

Was this article helpful? 0 0

För att uppdatera din leveransadress, följ dessa enkla instruktioner:

 

 1. Läs igenom policyn för orderändringar:

Adressändringar kan endast göras inom 24 timmar efter att beställningen har gjorts. Efter denna period är beställningen slutförd för bearbetning och kan inte ändras. När ett spårningsnummer har utfärdats är det inte längre möjligt att göra adressändringar. Därför är det viktigt att dubbelkolla adressen när du gör din beställning för att undvika eventuella olägenheter. 1. Gå till vår sida Kontakta oss:

Om din beställning fortfarande är inom policyperioden, vänligen kontakta oss eller så kan du kontakta oss via vår livechatt.

 

 

 1. Skapa ett ärende för din begäran:

När du öppnar formuläret ska du se till att lämna exakt information om din beställning och ange den nya leveransadressen.

 

 1. Skicka biljetten:

När du har granskat och bekräftat att all inmatad information är korrekt, är det sista steget att klicka på knappen "Skicka".

 

 

Was this article helpful? 0 0

Tyvärr är faktureringsadressen fast som standard och kan inte ändras. Men om leveransadressen är korrekt kommer du ändå att få din beställning utan problem.

 

Was this article helpful? 0 0

Om en leverans inte kan genomföras skickas försändelsen tillbaka till den angivna returadressen. Det är vanligt att försändelser skickas tillbaka till avsändaren av följande skäl:

 

 • Den angivna adressen är ogiltig eller felaktig.

 • Mottagaren har flyttat utan att uppge någon eftersändningsadress.

 • Mottagaren vägrar att ta emot försändelsen.

 • Paketet har skadats under transporten.

 

Innan du kontaktar oss, vänligen dubbelkolla leveransadressen som anges i bekräftelsemeddelandet.

 

 • Om leveransadressen är korrekt, vänligen kontakta oss via vår Kontakta oss-sida, så försöker vi lösa problemet åt dig. Om leveransadressen är felaktig kommer vi dock att kräva en omleveransavgift för att skicka din beställning igen.

 

Was this article helpful? 0 0

Även om vi strävar efter att hålla våra fraktkostnader så låga som möjligt, tillämpar vi för närvarande en fast fraktavgift på 42,99 kr för leveranser över hela världen för att täcka logistiken.

 

Was this article helpful? 0 0

Räkna med 7-15 arbetsdagar för leverans till Sverige och 9-20 arbetsdagar för leverans till andra länder. Denna tidsram startar efter att din försändelse har skickats.

 

Was this article helpful? 0 0

Hälsningar till alla våra uppskattade kunder som har stött på den här artikeln!

Vi ser till att dina produkter levereras till din tröskel snabbt!

 

 1. Beställning placerad:

I detta skede har din beställning mottagits. Dina anpassade produktdetaljer skickas till vår tillverkare och kommer att förberedas för bearbetning.

 

 1. Bearbetning av dina artiklar:

När du har lagt en beställning kommer den att bearbetas inom de följande 24 till 48 timmarna. Observera att leverans sker uteslutande på arbetsdagar.

(Vänligen observera att om du har några ändringsförfrågningar för din beställning kan det medföra en extra behandlingstid på 1-2 arbetsdagar)

 

 1. Leveransstadium:

När beställningen har behandlats kommer den omedelbart att överföras till transportören. Du kommer att få en leveransbekräftelse via e-post som innehåller spårningsnumret för ditt paket. Det kan ta ytterligare några dagar innan spårningsnumret registreras i systemet.

 

 1. Ditt paket är för närvarande på väg:

Ditt paket kommer att transporteras från inhemsk distribution till lokal distribution under sin transit. Leveranser inom Sverige kräver normalt 7-15 arbetsdagar. För internationella försändelser till andra länder kan det ta 9-20 arbetsdagar. Denna tidsram börjar från avsändningsdatumet, inte från det datum då beställningen gjordes.

 

 1. På väg för att levereras:

I det här skedet har ditt paket redan tilldelats ett beräknat leveransdatum och är för närvarande ute för leverans.

 

 1. Levererat paket:

När spårningsstatusen visar "Delivered" betyder det att ditt paket har levererats till den adress du angav. För att hitta det kan du inspektera din brevlåda, fråga dina familjemedlemmar, leta runt i din bostad eller kontakta ditt lokala postkontor.

 

Was this article helpful? 0 0

Om du nyligen har gjort ett köp hos oss och är intresserad av att följa din order kan du enkelt hålla dig uppdaterad genom att följa några enkla steg. I likhet med många online-återförsäljare erbjuder Citrance också spårningstjänster för att hålla kunderna välinformerade om sina paket. 

 

Här är några enkla metoder för att spåra din beställning:

 

 1. Hur hittar du ditt spårningsnummer?

När din produkt har slutfört bearbetningen överför vi paketet till fraktkuriren. I detta skede får du ett e-postmeddelande med leveransbekräftelse som innehåller spårningsnumret. Se till att granska ditt e-postmeddelande om beställning, som bör innehålla viktig information såsom spårningsnumret eller en direktlänk för att spåra ditt paket. Anteckna de angivna spårningsuppgifterna eftersom de kommer att behövas i nästa steg.

 

 1.  Hur kan du övervaka din beställning när du har fått spårningsnumret?

Steg 1: Starta din webbläsare och navigera till vår butik på citrance.com.

Steg 2: Leta reda på avsnittet "Spåra order" på hemsidan. Du hittar den vanligtvis i sidfoten på webbplatsen och klickar på den angivna länken eller knappen för att komma till sidan för orderspårning.

 • Gå in på Citrances webbplats via en dator:

 

 • Gå in på Citrances webbplats via mobiltelefonen:

Steg 3: Ange dina spårningsdetaljer.

När du når sidan för orderspårning kommer du att bli ombedd att ange din spårningsinformation. Vanligtvis innebär detta ditt ordernummer och antingen e-postadressen eller spårningsnumret som anges i ditt e-postmeddelande om orderbekräftelse. Ange dessa uppgifter korrekt i de angivna fälten och klicka på knappen "Spåra order" för att påbörja spårningsprocessen.

 

 

 

Steg 4: Ta emot ordermeddelanden

När du har skickat in din spårningsinformation kommer vårt spårningssystem att hämta den senaste statusen för din beställning. Du kan se var ditt paket befinner sig, beräknat leveransdatum och andra relevanta uppdateringar. Observera att det kan ta en kort stund innan spårningsinformationen visas, särskilt om din beställning nyligen gjordes.

 

 

 1. Vad hindrar dig från att spåra din order?

Det finns flera anledningar till att du kan ha svårt att spåra din beställning. Citrance vill gärna informera dig om dessa orsaker och tillhandahålla lösningar:

 • Om du inte har fått något spårningsnummer: Vi skickar leveransinformation via e-post till den e-postadress som användes när du gjorde din beställning. Kontrollera både din inkorg och skräppostmapp, eftersom e-postmeddelanden ibland kan skickas dit.

 • Spårningsuppdateringar kanske inte har skannats ännu, vilket resulterar i att det inte finns några aktuella uppdateringar. Det kan ta 1-2 dagar innan uppdateringar sker.

 • Du kan ha angett ett felaktigt spårningsnummer. Läs igenom ditt e-postmeddelande för att se till att du har rätt nummer.

 • Fraktleverantören har uppdaterat spårningsnumret.

 

 

Om du har försökt med alla lösningar som nämns ovan utan att lyckas spåra din beställning ber vi dig vänligen att kontakta oss på citrance@support.com eller via vår Live chat, så erbjuder vi dig den hjälp du behöver.

 

Was this article helpful? 0 0

Vi är medvetna om att det ibland kan uppstå oundvikliga förseningar i leveranstiden. 

 

Vi har beskrivit några vanliga skäl till varför ditt paket kan uppleva förseningar:

 

 • Bearbetningstid: Varje artikel i vår butik är tillverkad speciellt för dig, vilket gör dem till beställningsvaror. Som ett resultat kan behandlingen ta något längre tid än vanligt, särskilt under högsäsonger.

 • Ökad efterfrågan och ordervolym: Under högsäsonger, helgdagar eller kampanjevenemang upplever onlinebutiker ofta en kraftig ökning av ordervolymerna. Denna plötsliga ökning av efterfrågan kan överbelasta distributionscentraler och fraktbolag, vilket resulterar i bearbetnings- och leveransförseningar. Trots Citrances bästa ansträngningar kan den stora ordervolymen överskrida logistiknätverkets kapacitet, vilket leder till förseningar.

 • Väderförhållanden eller trafik: Det är inte ovanligt att paket drabbas av förseningar under hektiska perioder, såsom helgdagar eller svåra väderförhållanden som kraftigt snöfall, vilket kan påverka transporttiderna och orsaka längre leveranstider.

 • Felaktig eller ofullständig adress: Om du anger en felaktig eller ofullständig adress när du gör en beställning kan det leda till leveransproblem. Fraktföretag är beroende av exakt adressinformation för framgångsrik leverans. Fel eller utelämnanden i adressuppgifterna kan orsaka förseningar i paketleveransen eller till och med leda till att paketet returneras till återförsäljaren.

 • Tullklarering: Ditt paket kan ibland genomgå tullklarering, vilket kräver några extra dagar för behandling innan det släpps från tullen.

 • Förlorat paket: Som ett resultat av de ovannämnda faktorerna kan din beställning komma fram senare än förväntat. Men om din spårningsinformation inte har uppdaterats på över 10 dagar är det tänkbart att ditt paket har gått förlorat. Även om detta kan vara ovälkomna nyheter, är det en möjlighet. Om ditt paket har försvunnit kan du inleda en reklamationsprocess och begära en ersättning eller återbetalning.Hur man hanterar en försenad order:

1. Övervaka spårningsinformation: Använd det medföljande spårningsnumret för att hålla koll på ditt paket. Detta kan hjälpa dig att förstå eventuella förseningar eller den aktuella statusen för din försändelse.

2. Kontakta oss: Kontakta Citrances kundsupport för uppdateringar och förtydliganden angående förseningen. Vi kan undersöka problemet, tillhandahålla information eller föreslå potentiella lösningar.

3. Kontakta transportören: Om förseningen beror på problem med transportören kan du kontakta dem direkt för att få ytterligare information och hjälp.

Was this article helpful? 0 0

Vi är medvetna om den frustration som kan uppstå när man får en ofullständig order. 

 

 • Granska din e-postbekräftelse för spårning för att avgöra om dina artiklar skickades i separata försändelser. Beställningar som innehåller flera artiklar kan anlända i separata lådor och på olika datum. Varje paket kommer att tilldelas ett eget spårningsnummer. Om din saknade artikel skickades separat kan den fortfarande vara på väg till dig.

 • Om du inte kan hitta en ytterligare sändning och fortfarande saknar artiklar, vänligen kontakta oss. Vänligen bifoga foton av de mottagna artiklarna tillsammans med paketets förpackning, inklusive den detaljerade fraktetiketten. Vi är här för att hjälpa dig!

 

Was this article helpful? 0 0

För att begära en återbetalning eller ersättning, besök sidan Kontakta oss eller via vår livechatt om:

 

 • Du är missnöjd med din beställning på grund av avvikelser i produktbeskrivningen.

 • Du stöter på problem med varan, till exempel skador, flisor, felaktiga mönster eller färger jämfört med förhandsgranskningen eller låg kvalitet.

 • Dina produkter har inte kommit fram och den förväntade leveranstiden har överskridits avsevärt.

 

Was this article helpful? 0 0

För närvarande är vårt returfönster 30 dagar från det datum då du mottog paketet. Om det har gått mer än 30 dagar sedan ditt paket anlände kan vi tyvärr inte behandla en retur.

 

Was this article helpful? 0 0

Om du har stött på problem med felaktig anpassning / storlek, skadade eller lågkvalitativa artiklar och vill få en ersättning eller återbetalning, vänligen förse oss med dessa detaljer.

 

 • Bilder på den vara du har mottagit - som visar texten 

 • Leveransinformation

Om du stöter på defekta artiklar, vänligen förse oss med tydliga foton som visar problemen. 

Was this article helpful? 0 0

Om du nyligen har fått en trasig/skadad, felaktig eller lågkvalitativ vara skickar vi gärna en ersättningsvara utan extra kostnad.

 

I vissa situationer kan det tillkomma en extra avgift för att skicka dig ersättningsartikeln, vilket kan inkludera fraktavgifter eller prisskillnader. Exempel på detta är:

 • Ändra storlek

 • Byta till andra artiklar

 • Ändra specialanpassning

 

Was this article helpful? 0 0

Vanligtvis krävs ytterligare behandlingstid på grund av din beställnings personliga karaktär.

 

Behandlingstid: Alla beställningar behandlas normalt inom 24 till 48 arbetstimmar.

Leveransdatum: Räkna med 7-15 arbetsdagar för leverans till Sverige och 9-20 arbetsdagar för leverans till andra länder. Denna tidsram börjar efter att din försändelse har skickats.

Was this article helpful? 0 0

Vi ser till att ta itu med fall där kunder får produkter i fel storlek. I synnerhet om de mottagna varorna avviker avsevärt från storleksguiden med över 1,5 tum i mått jämfört med standardproduktens mått, åtar vi oss att tillhandahålla en ersättningsvara med rätt storlek utan extra kostnad.

Men om den mottagna varan inte passar och du vill byta den mot en annan storlek, hjälper vi dig att få rätt storlek mot en extra avgift. För mer information om detta, tveka inte att kontakta oss.

 

Was this article helpful? 0 0
 1. Prenumerera på vår webbplats på Citrance.com

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att bli uppdaterad om våra nuvarande och framtida kampanjer.

 

Was this article helpful? 0 0

Kupongrabatten måste tillämpas INNAN du slutför ditt köp. Citrance kommer inte att utfärda återbetalningar för eventuella glömda rabattbelopp om kunderna inte tillämpar koden i kassan. Vi ber uppriktigt om ursäkt för eventuella besvär som detta kan orsaka.

 

Was this article helpful? 0 0

Tyvärr, enligt vår policy, är endast en kod tillåten per beställning. Dessutom måste du se till att din beställning uppfyller kraven för rabattkoden. Vi rekommenderar att du verifierar dessa kriterier innan du använder dem, och om du stöter på några utmaningar, tveka inte att kontakta oss för hjälp.

 

Was this article helpful? 0 0

Om du får en dubbel debitering för ett enda köp är det första steget att granska bekräftelsemailet.

Om du får flera bekräftelsemejl med olika ordernummer, vilket tyder på att flera beställningar har gjorts, ska du noggrant gå igenom orderinformationen. Därefter är du välkommen att kontakta oss antingen genom att kontakta oss direkt eller via vår livechatt.

 

Was this article helpful? 0 0

Vid köp är det viktigt att förstå vilka betalningsmetoder som finns tillgängliga. Denna artikel syftar till att ge dig en översikt över de betalningsalternativ som vanligtvis accepteras av Citrance.

 

De betalningsalternativ vi erbjuder är:

 • Kredit och debitering 

 • Paypal

 

Was this article helpful? 0 0

Vi förstår att du prioriterar säkerhet och integritet för dina transaktioner på nätet. På Citrance kan du vara säker på att vi prioriterar säkerheten för din personliga information, och dina kreditkortsuppgifter sparas inte på våra servrar.

 

Was this article helpful? 0 0

Kredit- och betalkort är utrustade med en säkerhetskod för att förbättra säkerhetsåtgärderna. Vanligtvis består denna kod av 3 siffror som finns på baksidan av kortet.

 

Was this article helpful? 0 0

En filt erbjuder tröstande tröst och framkallar en känsla av att bli omfamnad utan att kräva mänsklig kontakt. Om du är på jakt efter en mjuk, skonsam och härligt varm filt till en nära anhörig är vår ett utmärkt alternativ. Dess plyschiga undersida är omsorgsfullt tillverkad av fleecetyg, vilket garanterar både värme och mysighet. Perfekt för att mysa med när du tittar på TV i soffan, slappna av i soffan eller njuta av en bok i sängen, och särskilt gynnsam för vilsam sömn.

 

 1. Detaljer

 • Denna produkt har en personlig design som är skräddarsydd efter dina preferenser.

 • Tillverkad av en kombination av högkvalitativa material.

 • Färdiga kanter

 • Den här lätta fleecefilten har en lyxig, silkeslen textur och visar ditt konstverk på ena sidan.

 • Tillräckligt mysig för hemmabruk och lätt för enkel transport.

 • Fullbleed, ultrahögupplöst tryck garanterar bilder av fotokvalitet.

 

 1. Storlekar

 • Liten 120x150cm (47x60in)

 • Stor 120x200cm (47x80in)

 • XL 150x200cm (60x80in)

 

Utöver vårt befintliga sortiment är vi glada över att kunna presentera ett nytt materialalternativ: Sherpa. Detta mysiga tyg är känt för sin exceptionella värme och komfort, vilket gör det perfekt att mysa i under kyliga nätter. Med Sherpa får du den ultimata känslan av mjukhet och lyx. Så varför inte utforska vår kollektion redan idag och hitta den perfekta filten för dig?

 

OBS:

- Viss variation kan förekomma på grund av manuell mätning. Tack för din förståelse!

- Färgen på det fysiska föremålet kan skilja sig något från förhandsgranskningen på grund av ljusförhållanden under vår produktfotografering eller variationer i din enhets display.

Was this article helpful? 0 0

Är du medveten om vad som skiljer Citrance från mängden? Vi specialiserar oss på att förvandla vanliga föremål till unika produkter bara för dig. Ta till exempel kuddarna på din soffa. De är mer än bara något att hålla i eller vila på. På Citrance betraktar vi våra kuddar som konstverk för ditt hem. De fungerar som exceptionella inredningsdetaljer, representerar din individualitet eller ger en kreativ touch för dig och dina nära och kära. Våra skräddarsydda kuddar är inte bara bekväma att hålla i utan också minnesvärda och visuellt tilltalande, vilket ger en personlig touch till ditt utrymme.

 1. Detaljer

 • Din bild är tryckt på färgbeständigt färgat tyg, vilket garanterar exceptionell hållbarhet och livfulla färger.

 • Denna dekorativa kudde har ett avtagbart överdrag i canvas som försluts med dragkedja.

 • Denna produkt är tillverkad av en blandning av 100% polyesterfiber och bomull, vilket garanterar ett slitstarkt och bekvämt tyg som uppfyller dina behov.

 1. Storlekar

 • Liten (35x35cm)

 • Medium (40x40cm)

 • Stor (45x45cm)

OBS:

- Vissa variationer kan förekomma på grund av manuell mätning. Tack för din förståelse!

- Färgen på det fysiska föremålet kan skilja sig något från förhandsgranskningen på grund av ljusförhållanden under vår produktfotografering eller variationer i din enhets display.

Was this article helpful? 0 0

Bälten är en unik accessoar för både kvinnor och män, som har praktiska funktioner som att fästa lösa plagg samtidigt som det gör ett djärvt modeuttalande. Har du någonsin funderat på att ge bort ett till din partner? Att ge dem ett bälte symboliserar ditt varaktiga engagemang och tillgivenhet.

 

 1. Detaljerna

 • Tillverkat av äkta läder, vilket garanterar grymhetsfria inköp.

 • Hållbart, snyggt och elegant spänne i borstad metall.

 • Lätt justerbart bälte med en bredd på 3,7 cm

 • Det finns ett lasergraverat meddelande på insidan av bältet som bara bäraren kan se.

 

 1. Storlek

 • Standard (105 cm)

 • Stor (120cm)

 

 1. Färg

 • Svart

 • Brun

Was this article helpful? 0 0

Produkten är lämplig för både hand- och maskintvätt. Det är viktigt att tvätta filten i högst 30 grader för att undvika att ullen försvinner och blir styv. Undvik blekning, strykning eller kemtvätt. Materialet i filten är en blandning av polyester och bomull.

 

OBS: Tvätta separat före första användningen.

 

Was this article helpful? 0 0

För att rengöra halsbandet, börja med att ta en mjuk, torr handduk och torka den försiktigt över hela ytan. Använd ett lätt tryck för att avlägsna damm, smuts och fingeravtryck som kan ha samlats. Se till att hela halsbandet torkas av noggrant, inklusive kedjan, hänget och eventuella invecklade detaljer. Ta god tid på dig och var försiktig så att du inte skadar de ömtåliga delarna. Den här metoden hjälper dig att bibehålla glansen och utseendet på ditt halsband, så att det ser vackert ut i många år framöver.

 

Was this article helpful? 0 0